Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MÜDÜR BAŞ’A ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

MÜDÜR BAŞ’A ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okulöncesi eğitimde önemli bir yeri olan öğretmen, öğrenci ve veli iletişimi kapsamında, Düriye Çetinceviz Anaokulu öğretmen ve öğrenci ve velilerini makamında misafir etti.

Düriye Çetinceviz Anaokulu Müdürü Hülya Arlağ, öğretmen Züleyha Paçal, okul aile birliği başkanı Hatice Aksoy ve okul aile birliği üyesi Solmaz Akman ile beraberindeki 8 öğrenciyi kabul eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerle bir süre sohbet etti.

Öğrencilerin, Ordu Milli Eğitim Müdürü'nün görevleri ve öğretmenlik mesleği ile diğer merak ettikleri konularda sorularını cevaplayan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğrencilere ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Düriye Çetinceviz Anaokulu Müdürü Hülya Arlağ, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunurken, 2017 yılında yapımı tamamlanan Düriye Çetinceviz Okul Öncesi Eğitim Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ordu Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Düriye Çetinceviz Anaokulu'nun eğitim öğretime başlamasındaki destek ve katkıları için İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'a teşekkür etti.

Öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür etti. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false