Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MÜDÜR BAŞ ULUBEY’DE

MÜDÜR BAŞ ULUBEY’DE

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğe bağlı okul/kurumları ziyaretleri kapsamında Ulubey İlçesine yaptığı ziyarette öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Ulubey ilçesine gerçekleştirilen ziyarette, 2019-2020 eğitim öğretim yılına yönelik planlanan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yapılmış olan onarım ve tadilat çalışmaları ile yürütülen faaliyetleri yerinde gördü. Ulubey İlçe Millî Eğitim Müdürü Akın Aydın'ın da hazır bulunduğu ilçe ziyaret programında okullarda incelemelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idarecilerden yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Ulubey ilçe ziyaretine ilk olarak Ulubey İlkokulu/Ortaokulu ile başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleri ile biraraya gelerek istişarelerde bulunurken, talep, ihtiyaç ve önerilerini dinleyerek, görüşlerini ifade etti.

Müdürlüğe bağlı okul/kurum ziyaretlerine Ulubey Anadolu Lisesi ve Ulubey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş öğretmenler odasında okulun öğretmen ve idareciler ile biraraya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde ve eğitim kalitesinin artırılmasında öğretmenlerimizden beklentilerini dile getirdi. Okulun kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Öğrencilerin kütüphaneyi aktif olarak kullanması konusunda yapılması gereken çalışmalarla ilgili idareci ve öğretmenlere bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra Ulubey Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir süre sohbet etti. İstişarelerde bulundu. Eğitim kalitesinin artırılmasında öğretmenlerimizden beklentilerini dile getirdi. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, derslerine eşlik etti. İleride olmak istedikleri meslekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ulubey ilçesine gerçekleştirilen okul/kurum ziyaretlerinde idareci, öğretmen ve öğrencilere "Benden bir isteğiniz var mı"? diye soran İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "tüm idareci, öğretmen ve öğrencimizin her zaman yanındayız" dedi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli