Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MÜDÜR BAŞ GÖLKÖY’DE

MÜDÜR BAŞ GÖLKÖY’DE

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, sürdürdüğü okul ziyaretleri kapsamında Gölköy’deki müdürlüğe bağlı okulları ziyaret etti.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul/kurumları ziyaretleri kapsamında Gölköy İlçesine yaptığı ziyarette okul ziyaretlerinde bulunarak, idarecilerden bilgi aldı.

Gölköy İlçe ziyaretinde Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Nihat Öztürk de hazır bulunurken, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fahri Zaimoğlu ile birlikte Gölköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, idarecilerle buluşan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2. kanaat dönemine yönelik planlanan eğitim öğretim faaliyetleri, yapılmış olan onarım ve tadilat çalışmaları ile yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Gölköy ilçesinde Müdürlüğe bağlı okul/kurumların talep ve ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yapılması gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu. Okul ziyaretinde pansiyonu da ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, idarecilerden pansiyonun kapasitesi, fiziki yapısı ve yürütülen faaliyetler konusunda bilgi aldı. Haber: Cemil ORDU

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı