Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

MÜDÜR BAŞ FEN LİSESİ’NDE

MÜDÜR BAŞ FEN LİSESİ’NDE

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okul ziyaretleri kapsamında, idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluşarak, istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Okul ziyaretleri kapsamında Ordu Fen Lisesi'ni ziyaret eden Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okul idarecileri ile görüş alışverişinde bulunarak, yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğü Strateji Geliştirme Bölümünden sorumlu Şube Müdürü Mustafa Öztürk'ün de bulunduğu Ordu Fen Lisesi ziyaretinde yapılan fiziki onarım ve tadilat çalışmalarını da yerinde gördü.

Ordu Fen Lisesi'nde idarecilerle biraya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Üniversitesi arasında yapılan protokolle, Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim vizyonu doğrultusunda yürütülen "Bilim ve Medeniyet Tasavvuru" projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Proje kapsamında Matematik, Biyoloji, Fizik branşlarında akademisyenlerin öğrencilerle buluştuğu etkinlik konusunda değerlendirmelerde bulundu. Akademisyen, öğretmen ve öğrencilerle proje konusunda sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, emeği geçenlere teşekkür etti.

"Bilim ve Medeniyet Tasavvuru" projesi ile öğretmen adaylarını yetiştiren akademisyenlerin sahadan bilgi almaları, öğrencilerimizin konuları farklı bakış açısı ile değerlendirmeleri sağlanıyor. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu