Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

MODERN YAŞAMIN YENİ MERKEZİ

MODERN YAŞAMIN YENİ MERKEZİ

Civil Vadi: Ordu'da modern yaşamın yeni merkezi.

Ordu'nun modern ve daha yaşanabilir bir kent olması için birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi Orkent A.Ş., Altınordu ilçesinde modern mimarisiyle yeni bir yaşam alanı inşa etti. İlçeye değer katacak olan Civil Vadi Yaşam Merkezinde, yapımında son aşamaya gelinen 1. blok yakın zamanda tamamlanacak, 2. bloğun ise yaz mevsiminde tamamlanması planlanıyor.

DOĞAYLA İÇ İÇE HUZURLU BİR YAŞAM

Önü açık iki bloktan oluşan proje, 2+1 ile 3+1 daire tiplerini içeriyor. Her daireye ait otopark, kat maliklerinin kullanımı için çocuk bahçesi, spor alanları, sığınak, görevli dairesi, depo ve toplantı salonu gibi olanaklarla doğayla iç içe, sakin ve huzurlu bir yaşam vaat ediyor. Ayrıca, siteye güvenlik girişinden girilecek ve kamera ile güvenlik sistemi kurulacak, böylece sakinlerin güvenliği sağlanmış olacak.

ŞEHRİN HER YERİNE KOLAY ERİŞİM

Şehrin tüm önemli noktalarına erişimi kolaylaştıran bir konumda yer alan Civil Vadi Yaşam Merkezi, otobüs terminaline 2 dk, çevre yoluna 1 dk, denize 10 dk, şehir merkezine 10 dk ve Sivas-Ulubey yoluna ise sadece 500 metre mesafede bulunuyor. 

Sadece konut olarak değil, aynı zamanda yatırım fırsatları sunan bir proje olarak da öne çıkan Civil Vadi Yaşam Merkezi hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler, 0 452 888 04 88 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler. 

Haber Merkezi

 



  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı