Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ ŞENEL YEDİYILDIZ’DAN MÜJDE

MİLLETVEKİLİ ŞENEL YEDİYILDIZ’DAN MÜJDE

KANSER HASTALARI ARTIK DİĞER İLLERİ GİTMEYECEK

 

 

 

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız,  yaptığı açıklamada, Allah cc. Kimseyi hasta etmesin diyerek başladığı söze, “Ancak hasta olduğumuzda da insan olarak şifasını bulmak için elimizden geleni yapıyoruz.” Dedi. 

 

ORDU’YA PET CT ve LİNAK (RADYORETAPİ) CİHAZI

Milletvekili Yediyıldız, Ordu ilimizde eksiği hissedilen kanser hastaları için Sağlık Bakanıyla yaptığı görüşmeler neticesinde Ordu ‘ya Pet CT ve Linak (Radyo Terapi) cihazlarının alınması konusunda görüşme yaptığını en kısa zamanda Ordu’ya bu cihazların getirilerek hastanelerimize yerleştirileceğini, hastalarımızın tedavi için  artık Samsun – Trabzon gibi illere girmesine gerek kalmayacağını ifade etti.

 

SAĞLIKTA DEV YATIRIMLAR CUMHURBAŞKANI’NIN ARMAĞANI

 Ordu Milletvekili Yediyıldız, “AK Parti döneminde sağlıkta yapılan devrim, Avrupa Ülkelerinin hatta ABD’nin seçim vaatlerinde bulunduğunu Türkiye’nin sağlıktaki dev adımları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın milletine armağan ettiğini belirterek, bende  Komisyon Başkanlığım süresince sevdam, Ordu’ya hizmet etmek için elimden gelen gayreti göstereceğimden hemşehrilerimin şüphesi olmasın, problemlerimizin ve sıkıntılarımızın çözüm yollarını beraber mütalaa ederek en kısa zamanda aşacağız, cihazlarımızın hastalarımıza şifalar dağıtmasını ALLAH. cc’dan niyaz ediyorum” dedi.   Haber: Soner ÖZDEMİR

 

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı