Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

MAHALLE YOLLARINA KALICI ÇÖZÜM

MAHALLE YOLLARINA KALICI ÇÖZÜM

Ulubey?de bağlantı yollarında bulunan dere geçişleri büyük bakslar ile sağlamlaştırılıyor.

Ulubey’de bağlantı yollarında bulunan dere geçişleri büyük bakslar ile sağlamlaştırılıyor.

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, ilçe genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Türkcan, Mahalleler arası bağlantı yollarında bulunan dere geçişlerine büyük bakslar yerleştirerek bu yolları daha da sağlamlaştıracaklarını ve Ulubey’de alt yapı sorunlarını çözmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı olduklarını açıkladı.

 

DERE GEÇİŞLERİ BAKSLAR İLE SAĞLAMLAŞIYOR

Ulubey sınırları içinde yer alan bağlantı yollarında bulunan dere geçişlerine Ulubey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından bakslar yerleştiriliyor. Böylelikle mahalle yolları daha da sağlam hale getiriliyor. Devam eden çalışmalar ile aşırı yağışlar sonrası yollarda oluşacak tahribat da büyük oranda engellenmiş olacak.

Ulubey Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN; “İlçemiz sınırları içinde yer alan yollarda yürüttüğümüz çalışmalar ile ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretmek ve alt yapı sorunlarını en aza indirmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız.” dedi.

 

YAĞIŞLARDA OLUŞACAK TAHRİBAT ENGELLENMİŞ OLACAK

İlçe genelinde yürütülen çalışmalar ile birlikte aşırı yağışlar sonrası oluşacak tahribatın da önüne geçilmiş olacak.

Ulubey’in yoğun yağış alan bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan İsa Türkcan;  “Mahallelerimizin bağlantı yollarında bulunan dere geçişlerine bakslar yerleştiriyor, yollarımızı daha da sağlamlaştırıyoruz. Bu çalışmalar ile aşırı yağışlar sonrası yollarda oluşacak tahribatı da büyük oranda engellemiş olacağız. Hemşehrilerimizin ulaşım kalitesini artırmak için yol bakım onarım, reglaj ve genişletme çalışmalarımızın yanı sıra beton yol ve asfalt çalışmalarımıza da ara vermeksizin devam edeceğiz.” dedi. 

Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı