Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KULLAN ATMA, GERİ DÖNÜŞTÜR

KULLAN ATMA, GERİ DÖNÜŞTÜR



Cumhurbaşkanımızın eşi, Emine Erdoğan’ın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Ülkenin Yeşil Ekonomiye katkı sağlayan “Sıfır Atık“  Projesi’ne Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar büyük önem veriyor ve belediyenin ilgili birimini bu anlamda çalışmalar yapması konusunda talimat veriyor.
  Bu çalışmalar kapsamında Belediye Temizlik İşleri Müdürü Derya Ateşli tarafından Dumlupınar İlkokulunda, ”Sıfır Atık“ farkındalık eğitimi verildi.

“ATIKLARINI AZALT, YARINLARINI KURTARMAYA BUGÜNDEN BAŞLA”
  Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Derya Ateşli Eğitimde, “Kullan at değil, Kullan atma geri dönüştür” temasını anlattıklarını belirterek, “Atıklarını azalt, yarınlarını kurtarmaya bugünden başla “ sloganıyla tüm okullarda, çevre bilincini oluşturmak ve yaygınlaştırmak, eko gençlik yetiştirilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlamak maksadıyla çalışmalarımıza hız kazandırdık. İnsanlar atıklarını azaltarak, az atık üretmeyi bir yaşam biçimi haline getirerek, bugünden yarınımızı ve doğal kaynaklarımızı koruyarak gelecek nesile, yaşanabilir bir dünya bırakmış olacaklar. Fatsa Belediyesi olarak bu konudaki çalışmalarımız ve eğitimlerimiz ilçemizde tüm okullarda devam edecektir. İlçemizde, “ Sıfır Atık “  projesine desteklerinden dolayı başta Fatsa Kaymakamlığımız olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Dumlupınar İlköğretim Müdürümüz Ercan Şahin’e, 3-A  ve 3-C sınıf  öğretmenleri Sevinç Gülen ve Ayşe Yılmaz’a, sınıf anneleri Melike Kulaksız ve Özlem Karakoç’a katkı  sağladıkları ve duyarlılık gösterdikleri için teşekkür ederiz.” dedi. Haber: Furkan TOMAKİN

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false