Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KÜÇÜK RAKAMLAR UMUT OLUYOR

KÜÇÜK RAKAMLAR UMUT OLUYOR

SMA hastası Demir Ali’nin yaşama tutunması için çalışmalar devam ediyor. Demir Ali için Bucak Mahallesi Pazartesi Pazarı karşısında Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin’in de desteği ile kurabiye satışı gerçekleşti.

“BİR BEBEĞİN HAYATINI KURTARABİLİR”

 

SMA hastası Demir Ali’nin annesi Ezgi Bayraktar, “Kurabiyelerimizin paketi 20 TL, küçük paketlerimiz ise 10 TL. 10-20 TL hayatımızda hiç bir şey değiştirmez ama bir bebeğin hayatını kurtarabilir. Demir Ali için bu küçük rakamlar birikerek umut oluyor. Tüm vatandaşlarımızı kurduğumuz stantlarımıza bekliyoruz. Bucak Mahallesi muhtarımız ve görevlilerimiz ile vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı bekliyoruz lütfen bizi yalnız bırakmayın. Sadece bir kurabiye alarak Demir Ali’ye umut olabilirsiniz” dedi.

 

“DEMİR ADAM İÇİN BURADAYIZ”

 

Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin ise , “Bizlerde burada Demir Ali’ye destek vermek için buradayız. Bütün vatandaşlarımızı bu minik yavrumuza yardımcı olmak için Bucak Mahallesindeki standımıza bekliyoruz. Yavrumuzun sağlığına kavuşması için dört gözle bekliyoruz” diye konuştu. Haber: Dilek TİRYAKi



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı