Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYİN!

KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYİN!

 

Ordu'nun Fatsa İlçesinde yeni yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri Projesi yapımına başlanmadan, şimdiki pazar yerinin şehrin sonunda bulunan Irmak Özüne taşınmak istenmesi, pazarcı esnafını ve Fatsalıları adeta çılgına çevirdi.
Pazarcı esnafın çağrısı üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, esnafın sorunlarını dile getirdi.
Başkan Kaçak, "Bir kaç gündür Fatsa'mıza yeni yapılacak olan KAPALI PAZAR YERİ Projesi konuşulurken, şimdi bu esnafımızı şehrin sonunda bulunan Irmak Özüne neden mahkum etmeye çalışıyorsunuz Bu kararı alırken kime sordunuz, veya kimlerle istişare ettiniz? Beni arayan pazarcı esnaflarının beyanına göre, kimseye sormamışsınız. Bir sabah gelip artık buraya değil, bizim gösterdiğimiz yere tezgah açacaksınız, demişsiniz. Hadi esnafa bu zulmü yaptınız, milletin suçu nedir? Ne yapacak bu insanlar, oraya ulaşımı nasıl sağlayacaklar, yaptıkları alışverişten sonra ellerindeki yükleri ile evlerine nasıl dönecekler hiç düşündünüz mü? Hayır düşünmediniz ve keyfi bir uygulama ile yani sizin siyasi tarzınızla biz yaptık, oldu dediniz" diyerek, isyanını dile getirdi.
"Bakın bu insanlara verdiğiniz sözleri unutmayın" diyerek sözlerine devam eden Başkan Kaçak, "sizde, sizden öncekiler gibi yapmayın. Söz verdiğiniz gibi ortak aklı devreye sokun ve istişare edin. Yoksa gidişatınız iyi değil, benden söylemesi. Pazarcı esnafı ve Fatsa halkı adına yanlışınızdan dönmenizi, yeni pazar yeri devreye girene kadar hiç kimseyi mağdur etmemenizi buradan talep ediyorum, kalın sağlıcakla" dedi.
Son sözünü ise Edebali'nin sözüyle tamamlayan Başkan Murat Kaçak, "İnsan birbirine dert değil, şifa olmalı" diyerek, sözlerini tamamladı. Haber Merkezi




  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı