Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

KAYNAŞMA GÜNÜ!

KAYNAŞMA GÜNÜ!

KAYNAŞMA GÜNÜ!

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi, Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. 

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi, Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, “Kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır, bayramlar” dedi. 

“HERKESİN BİRBİRİNE HOŞGÖRÜYLE BAKTIĞI EN GÜZEL ZAMANLARDIR”

“Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak sevgimizi, mutluluğumuzu paylaşma ve bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz” diyen Perşembe Ziraat Odası Başkanı Arslan Soydan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, “Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, kardeşlik ve dostluk duygularının ön plana çıktığı herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu özel günlerde gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalı, şefkat ve merhamet ellerimizi birbirimize uzatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu