Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KASAPOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KASAPOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

 

Ordu İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr.Mustafa Kasapoğlu’nu ziyaret eden Ünye AK Parti Kadın kolları başkanı Ecz. Özlem Aldemir Yiğit ve beraberindekiler hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ünye AK Parti Kadın kolları başkanı Ecz. Özlem Aldemir Yiğit ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca, "25 Kasımın Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" olması nedeniyle kadına karşı şiddetin önlenmesi adına alınabilecek önlemlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Kasapoğlu, Sağlık Bakanlığı çalışanlarının %50’den fazlasının kadın olduğunu belirterek, “gerek Bakanlığımız, gerek taşra teşkilatı olarak bizler kadına karşı her türlü şiddetin önlenmesi için gerekli tedbirleri alıp, sağlık kuruluşlarımıza başvuran şiddet mağduru kadınlarımıza her konuda yardımcı olmaları için talimatlarımızı arkadaşlarımızla paylaşıyoruz.” dedi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı