Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KARLA MÜCADELE’YE VATANDAŞTAN TAM NOT

KARLA MÜCADELE’YE VATANDAŞTAN TAM NOT

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu başlayan ve yer yer 50 cm’yi aşan kar yağışıyla ilgili Gülyalı Belediyesi’nin yürüttüğü mücadele vatandaşlardan tam not aldı.

Geçtiğimiz hafta ortasından itibaren meteorolojik uyarıları göz önüne alarak hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan Gülyalı Belediyesi Ekipleri ve Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin sahada bizzat gerçekleştirdiği koordinasyonla başarılı bir şekilde yürüttüğü mücadele bütün kesimlerden tam not aldı. Kar yağarken dahi ana arterleri devamlı açık tutan ekipler, sağlık merkezi, jandarma ve emniyet gibi önemli kurumların yolunda da düzenli çalışma yürüttü ve merkezi noktalarda kaldırımları da temizleyerek yaya güvenliğine önem verdi.

VATANDAŞA HİZMETTE AYRIM VE SINIR YOK

Göreve başladığı günden itibaren hiçbir ayrım gözetmeksizin Gülyalı’yı ve Gülyalıları kucaklayacağını her fırsatta dile getiren ve bunu uygulayan Başkan Tepe, vatandaşa hizmette ayrımın ve sınırın olmadığını bir kez daha gösterdi. Kar yağışının getirmiş olduğu olumsuzlukları vatandaşa en az şekilde hissettirmek için devamlı olarak sahada olan Başkan Tepe, yalnızca yol açmakla kalmadı. Oluşturulan Acil Durum Ekibiyle hastaları ambulansa taşıyan, düzenli sağlık hizmeti alması gerekenleri hastaneye götürüp getiren, umre için havalimanına geç kalan vatandaşları uçağına yetiştiren belediye en zor gününde vatandaşların imdadına yetişti.

Belediye Ekipleri ekmeği olmayan vatandaşlara ekmek, odun taşıyamayan yaşlılara odun, çocuklara kek ikramında bulunarak birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledi. Canlıların tümü hizmet kapsamına alınarak denizdeki ve karadaki sevimli dostlarımız da unutulmayarak hayvanlara yem dağıtıldı. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu