Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KARAPINAR SAKİNLERİNE YENİ SAHA

KARAPINAR SAKİNLERİNE YENİ SAHA

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Karapınar Mahallesi’ndeki atıl bir vaziyette bulunan sahayı mahalle halkına kazandıracak.

Karapınar Mahallesi Muhtarı Nihat Bayhan ile birlikte incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Karapınar Mahallesi sakinlerine yeni bir saha kazandırmak için gerekli çalışmaları başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman’ın destekleriyle yeniden düzenlenen sahada turnuva yapılacağını da ifade eden Karapınar Mahallesi Muhtarı Nihat Bayhan, “8 sene önce turnuva yapıldı ondan sonra atıl vaziyette terkedilmiş bir şekilde duruyordu. Muhtar olduktan sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman benimle sahaya geldi. Gerekli incelemelerde bulundu ve mahalle halkına kazandırmak için yardım edeceğini belirtti.” Dedi.

Karapınar Mahallesi Muhtarı Nihat Bayhan, desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman’a teşekkürlerini iletti. Haber: Soner ÖZDEMİR

 

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı