Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KADINLARIMIZ GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR

KADINLARIMIZ GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİDİR

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Geleceğimizi Şekillendirmede çok önemli bir paya sahip olan kadınların hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanınması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Demirci mesajında;

"Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar. Kadınlarımızın hayata daha çok katılmaları için onlara yeterince fırsat tanımalı, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta ön plana çıkmalarını sağlamalıyız. Tüm bunlarla beraber, kadına yönelik şiddetin artık bir son bulması için tüm toplum kesimleri olarak daha duyarlı olmalıyız. Annesine, eşine, kız kardeşine, kızına şiddet uygulayan bir ruhun iflas ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Peygamber Efendimiz, "Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur," dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin görevidir. Kadınlarımızın toplumsal hayatta kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri daha etkin olabilmeleri en büyük dileğimizdir. Bu inançla tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Öte yandan Akkuş Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmayarak çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Belediye Başkanı İsa Demirci'nin toplumun her kesiminden çalışan kadınlarla yemekte buluşması, çalışan kadınları  işyerlerinde ziyaret ve kadınlara özel Ezel Kalender konseri, bu etkinlikler arasında yer alacağı kaydedildi. TEVRAT İŞLEYEN



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı