Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KADIN KOLLARINDAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

KADIN KOLLARINDAN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

 

AK Parti Kadın Kolları teşkilatları Kızılay haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak kan bağışı yaparak Kızılay’ın “Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına destek oldular.

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı  Ayşegül Baysal, şu açıklamalarda bulundu:

AK Parti Kadın Kolları teşkilatları olarak 81 ilde eş zamanlı olarak kan bağışı yapıyoruz. Her yıl kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle "Kan Ver Hayat Kurtar' sloganı ile Kızılay'a kan bağışında bulunarak destek veriyoruz.

Kan acil ve sürekli ihtiyaçtır. Bugün size, yarın bize, belki de yakınımıza lazım olabilir. Biz burada farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Bağışlanan her kan kurtarılan üç can demektir" dedi.

 

“KIZILAY'IMIZIN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ”

"Türk Kızılayı darda kalanın yanında olan, dünyanın neresinde dara düşmüş, mağdur ve mazlum varsa oraya el uzatan bir kurumdur. Bugün dünyanın neresinde bir acil çağrı duysa elini uzatan Türk Kızılay'ı ülkemizin dünyadaki yüz akıdır. Barış Pınarı Harekâtındaki başarımızda Türk Kızılayının da önemli katkıları olmuştur. Kan vererek, mağdur ve mazlumların yardımına koşan Kızılay'ımızın yanında olmak istiyoruz"

Bu kapsamda Kızılay Ordu Şubesi Başkanlığına yakın zamanda atanan Başkanımız Birnur Enginyurt'u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bu farkındalığı oluşturmak için kendileri ile iletişime geçtiğimizde bizi kırmayıp bu işbirliğine destek verdikleri için teşekkür ediyorum ve sözü kendilerine bırakıyorum. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı