Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KADIN KAYMAKAM HIZ KESMiYOR!

KADIN KAYMAKAM HIZ KESMiYOR!

Ordu İline ilk kez kadın kaymakam olarak atanan Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir, başarılı çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir göreve geldiği günden beri halkla içe içe olarak sıkıntılarını yakından takip ediyor.  Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir Başkanlığında, Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin,  Gürgenetepe daire amirleri ve mahalle halkının katılımı ile Bahtiyarlar Mahallesinde halk toplantısı yapıldı. Mahalle halkının yaşadıkları sorunları, sıkıntıları, şikayetleri ve talepleri dinleyen Kaymakam Nursel Özdemir, ilgili kurum amirlerine gerekli çalışmaları yapmak ve talepleri ivedilikle çözüme kavuşturmak üzere gerekli talimatları verdi. Akabinde sorunları yerinde inceledi. 

 

“GÖNÜLDEN GÖNÜLE PROJESİ” 

Gürgentepe Kaymakamı Nursel Özdemir, Ordu Valisi Seddar Yavuz’un himayesinde yürütülmekte olan “Gönülden Gönüle Projesi” Kapsamında Bahtiyarlar Mahallesinde Şehit Ailesi ve İhtiyaç Sahibi Aileleri, çocukları, evlerinde ziyaret ederek hem vatandaşların gönlünü alıyor, hem de ihtiyaç ve sorunları yerinde görüp, çözüm üretiyor. 

 Kaymakam Özdemir, “Vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sorarak gönüllerini aldık, İhtiyaç ve sorunlarını yerinde dinleyip, tespit ederek gerekli notlarımızı aldık. Vatandaşlarımızın istek ve talepleriyle ilgilenerek çalışmalarımızı en kısa süre içerisinde başlatacağız.” Dedi. 

                 Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı