Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ

İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ

Oynadığı 13 karşılaşmada 1 galibiyet 10 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Yeni Orduspor istatistikleri altüst etti.

2019-2020 sezonuna büyük problemlerle başlayan ve takımı son 10 gün de oluşturup kamp yapmadan lige başlayan Yeni Orduspor ligin ilk 13 haftalık periyodunda ilginç bir grafik çiziyor.

BERABERLİK REKORU !
Oynadığı 13 maçın 10'u berabere biten Yeni Orduspor, bu alanda 3.Lig'in 3 grubu da baz alındığında en çok beraberlik yaşayan takım konumunda. Deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet 6 beraberlik elde eden Yeni Orduspor, topladığı 9 puanla grubunun deplasman performansı en iyi olan 5. takımı durumunda.


ORDU'DA İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR !
Deplasmanda iyi bir grafik çizen, Yeni Orduspor'un 19 Eylül'de yüzü pek gülmüyor. Ordu'da çıktığı 6 maçta, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Yeni Orduspor, Ordu'da 4 puan toplarken henüz galibiyetle tanışamadı.


AZ ATIYOR, AZ YİYOR !
Attığı 4 gole rağmen 13 puan toplayan Yeni Orduspor bu gollerin 2'sini Ordu'da bulurken, 2'sini ise deplasmanlarda buldu. Kalesinde ise 7 gol gören Yeni Orduspor, bu gollerin 6'sını Ordu'da, 1'ini ise deplasmanda yedi. Savunma anlamında sezon başından beri iyi bir grafik çizen Yeni Orduspor 13 haftalık periyotta, Karaköprü Belediyespor ile birlikte kalesinde 7 gol görerek grubun en az gol yiyen iki takımından biri durumunda.


İLERİDE ETKİSİZ !
Sezon başından beri gol atma konusunda problem yaşayan Yeni Orduspor'da atılan 4 golün sadece birini hücum oyuncuları kaydetti. Yomra'da galibiyeti getiren golü atan Mert Efe'nin ardından, 3-1 kaybedilen Çatalca maçında sol bek Tevfik Doğukan takımın tek golünü kaydederken aynı skorla kaybedilen Serik maçında ise gol yine bir sol bek Ömer İnan'dan geldi. Son olarak Buca deplasmanında 1 puanı getiren golü ise orta saha oyuncusu Burak Özsoy kaydetti. Haber Merkezi



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli