Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İLÇELERDEKİ ÖĞRETMENLERE MORAL DESTEĞİ

İLÇELERDEKİ ÖĞRETMENLERE MORAL DESTEĞİ

 

Ordu Milli Eğitim İl Müdürlüğü koordinesinde ve İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, 24 Kasım "Öğretmenler Günü" münasebetiyle ilçe-okul ziyaretleri kapsamında Akkuş ilçesine ziyaret gerçekleştirildi.

24 Kasım "Öğretmenler Günü" münasebetiyle, 18-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Müdürlüğe bağlı idareciler tarafından dezavantajlı bölgelerde bulunan okullara  gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, yapımı tamamlanarak eğitim öğretim faaliyetine başlayan Akkuş Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerle biraraya gelindi. Olumsuz koşulları olan yerleşim birimlerinde görev yapan öğretmenlere moral desteği sağlanması amacıyla, ilimizde 2018-2019 eğitim öğretim yılında başlayan uygulama kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ile Müdürlük Maarif Müfettişleri Koordinatörü Temel Şener ve Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan, Akkuş Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okulda yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı.

24 Kasım "Öğretmenler Günü" münasebetiyle okullara gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren okul idareci ve öğretmenleri, yapılan bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirirken, ayrıca talep ve önerilerini ifade etme fırsatı buldukları için de mutluluk duyduklarını belirttiler. Merkeze uzakta bulunan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü"nü kutlamak amacıyla Müdürlük idarecilerinin ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin planlama doğrultusunda yapıldığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okul ziyaretinde tüm öğretmenlerimize kitap ve çiçek hediye ederken, şimdiden 24 Kasım "Öğretmenler Günü"nüzü kutluyorum, dedi. Haber: Cemil ORDU

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı