Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İDLİB ŞEHİTLERİ ANILDI

İDLİB ŞEHİTLERİ ANILDI

 

İdlib şehitleri, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin düzenlediği programla Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda anıldı.

Kabadüz ilçesindeki 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları'nda kalan 450 öğrencinin katılımı ile düzenlenen programa Dev Türk bayraklarının açılması ile başlandı. Gençlerin Kur'an-ı Kerim tilaveti okuması ile  devam eden program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile sürdü. Kahramanlık şiirlerinin de okunduğu programda, Suriye İdlib'de şehit olan Mehmetçikler için yoklama alınarak, öğrenciler hep bir ağızdan 'burada' dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, programda konuşma yaparak, "Sizler bakanlığımız ve devletimiz için özelsiniz. Sizlerin varlığı ile bin yıldır bu topraklarda sürdürdüğümüz mücadelemiz asırlardır devam edecek, sizlerin kalbinden geçen duaları Rabb'im kabul etsin. Bizler sizlerin vatan aşkını çok iyi biliyoruz, sizlerin sayesinde bayrağımız inmeyecek, minarelerden ezanımız dinmeyecek" dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli