Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

HÜSEYİN YÜCE`DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

HÜSEYİN YÜCE`DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Yeni Orduspor`da başkan Temel Aşar`ın istifasının ardından başkanlık görevini üstlenen Hüseyin Yüce, takımın son durumuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haftasonu alınan galibiyetten ötürü takıma, teknik heyete ve taraftara teşekkür eden Yüce, ilerleyen maçlarda da galibiyetlere devam etmek istediklerini söyledi.

Takıma Manisaspor beraberliği ve Yomraspor galibiyeti için 73 bin lira prim ödemesi yapılacağını açıklayan Yüce, göreve geldikleri günden beri şehirden destek alamadıklarını belirtti. Eski futbolculardan Fatih Solmaz'ın 78 Bin 562 Lira ve Kerim Bölük'ün 57 Bin 872 Lira olmak üzere, Spor Toto'dan gelen toplam 135 Bin Liraya, mahkemeye itiraz edilmediği için temlik koydurduğunu açıklayan Yüce, Temel Aşar'ın istifasının ardından görevi devraldıktan sonra Kerim Bölük'ün 103 Bin 500 Liralık bir dava daha açtığını ve bu davaya itiraz ederek süreci 1-2 yıla çıkardığını açıkladı. İlerleyen günlerde OBB Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'den görüşme talep edeceğini açıklayan Hüseyin Yüce, destek almayı umduklarını dile getirdi

           Haber Merkezi



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı