Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

HİZMET DOLACAK!

HİZMET DOLACAK!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, sevdasının Perşembe olduğunu söyleyerek Perşembe için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Perşembe’yi karış karış gezen Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilmesinin ardından ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor ve Perşembe’nin yatırım ve hizmet ile dolacağını söylüyor. 

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, seçim çalışmaları kapsamında 25 Mart’ta Mersin Mahallesinde ziyaret ettiği Emine Sağlam’ı, 91 yaşında girmesi dolayısıyla anlamlı bir ziyaret daha gerçekleştirdi. 

Seçim çalışmaları kapsamında 25 Mart’ta Mersin Mahallesinde yaşayan Emine Sağlam’ı ziyaret eden Cihat Albayrak, 91 yaşına girmesi nedeniyle tekrar ziyaret ederek doğum gününü kutladı ve hayır duasını aldı. 

Dünde bugünde hemşehrilerinin dualarını asla esirgemediklerini ve sevgilerini saklamadıklarını söyleyen Cihat Albayrak, kendisinin de vatandaşlara hizmet etmek için durmadan yorulmadan çalışacağını ve Perşembe’nin altın çağını yaşayacağını belirtti. 

Yapacakları çevre düzenlemeleri ve restorasyonlarla turizm alanlarını genişleteceklerini belirten Albayrak, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte koordineli bir şekilde sakin şehir Perşembe’mizi Karadeniz’in gözbebeği haline getirmek için çalışacağız. Sayın Bakanımızın bu zamana kadar Ordu’muza kazandırdığı hizmetlerin referansı ile hem Perşembe’miz hem de İlimiz hizmet ve yatırım dolu bir dönem geçirecektir. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibi ile yapacağımız çalışmalarımız Perşembe’mizin çehresini değiştireceğiz. Perşembe’mizin her karışı bizim için çok kıymetli ve değerli. Gün yüzüne çıkaracağımız güzelliklerimizle vatandaşlarımız sosyal, kültürel ve turizm alanında daha rahat edecek” dedi. 

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Perşembe 14.4 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 7.9 ° false
  • Cumartesi 19.3 ° / 10.3 ° false