Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAMIŞTIR”

“HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAMIŞTIR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Demokratik ve çağdaş değerlerle oluşturulmuş en büyük eser olan Cumhuriyet başta olmak üzere elde ettiği başarıların tamamını Aziz Türk Milleti'ne mal eden Atatürk, mücadeleci kişiliği, düşünceleri ve ardında bıraktığı yıkılmaz eserleriyle düşmanlarının bile takdir ve saygısını kazanmış, Milletimizin refahı için ömrünün son demlerine kadar durmaksızın çalışmış ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır.

Çünkü O "Egemenlik kayıtsız ve şartsız Milletindir" derken, Cumhuriyeti Türk Gençliğine emanet ederken Milletinin azmine, cesaretine, inancına ve kararlılığına güvenmiştir. Türk Milleti ilke ve inkılâplarına bağlılık göstererek, dün Milli Mücadele'de ortaya koyduğu ruhla bugün yıkıcı ve bölücü unsurlar karşısında Cumhuriyet'e ve Milli İrade'ye sahip çıkarak tüm dünyaya ilan etmiştir.

 Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün edebiyete irtihalinin 81. Yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyorum. Haber: Cemil ORDU



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı