Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

HEMŞEHRİLERİ İLE İÇ İÇE!

HEMŞEHRİLERİ İLE İÇ İÇE!

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

31 Mart seçimleri öncesi ziyaretlerini soluksuz sürdüren Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, yoğun geçen seçim atmosferinin ardından da hızını kesmedi. 

Ziyaretlerine soluksuz devam eden Cihat Albayrak, Perşembeyi karış karış geziyor.

“HEMŞEHRİLERİMİZLE SOHBET ETMEYE HER DAİM VAKİT AYIRACAĞIZ”

Doğanköy, Efirli, Kacalı ve Kozağzı mahallelerini ziyaret eden Cihat Albayrak, “Memleketimizin her bir noktasında yaşayan hemşehrilerimizin fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizle sohbet etmeye her daim vakit ayıracağız” dedi. 

“PERŞEMBE’MİZİN GELECEĞİNİ UYKUSUZ GECELERİMİZ İLE BİRLEŞTİRMEYİ ARZULUYORUZ”

“Perşembe’mizin geleceğini uykusuz gecelerimiz ile birleştirmeyi arzuluyoruz” diyen Albayrak, “Bayram ziyaretleri kapsamında merkezde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Rabbim işlerini bereketli kılsın, hayırlı kazançlar nasip etsin” ifadelerine yer verdi. 

Albayrak, “Dünyada yaptıklarımızı mezarda bulmaya, mezarda bulduğumuzu ahirette ummak için çıktık yola. Soğukpınar mahallesi Karavaiz mevkiinde hemşehrilerimizle buluştuk” şeklinde konuştu. 

ALBAYRAK’TAN HASTA ZİYARETİ

Hasta ziyareti de gerçekleştiren Cihat Albayrak, “Kıymetli hemşehrimiz Arslantürk ailesine hem bayram ziyareti hem hasta ziyareti gerçekleştirdik. Rabbim aile ferdi Turgay Arslantürk’e acil şifalar versin. Geçmiş olsun inşallah” diye konuştu.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 

 



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu