Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar’a, hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ziyaretçilerini ağırlayan ve onlarla sohbet eden Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, hemşehrilerinin tebriklerini kabul etmeye devam ediyor. 

“Genel sekreterimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” diyen İzzet Gündoğar, “Hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen Tokat Başçiftlik Belediye Başkanımız Sayın Şaban Bolat ve Tokat İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Recep Gökçeği ve Tokat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Bolat’ı misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri ve Güzel temennilerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi. 

“HEMŞEHRİLERİMİZLE KUCAKLAŞTIK”

“Nazik ziyaretlerinden dolayı hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” diyen Başkan Gündoğar, “Bayramlaşma ve hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ziyarette bulunan Çakırlı Mahallesi Cafarlı Köyünden Hemşehrilerimizle kucaklaştık. Nazik ziyaretlerinden ötürü tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi. 

BAYRAMLAŞMA VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Gündoğar, “Bayramlaşma ve hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında ziyarette bulunan hemşehrilerimizle kucaklaştık. Nazik ziyaretlerinden ötürü tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Haber. Sümeyye TOMAKİN

 

 



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu