Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

GÜRGENTEPE?YE BETON YOL

GÜRGENTEPE?YE BETON YOL

Ordu Büyükşehir Belediyesi sathi asfalt, sıcak asfalt ve beton yol çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Gürgentepe ilçemizde, 4 mahalleyi yakından ilgilendiren Muratçık bağlantı yolunda beton yol çalışmalarımız sürüyor” dedi. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde altyapı ve asfalt çalışmalarının yanı sıra, iklim şartlarının sert olduğu mahalle yollarını da beton yola kavuşturuyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe mahalle ve grup yolları, program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor. 

 

BAŞKAN GÜLER: “BU YOL 4 MAHALLEYİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gürgentepe ilçesinde 6mahalleye bağlantısı olan Muratçık yolunda beton yol çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Güler, “Muratçık, Cumhuriyet, Akyurt ve Akmescit Gürgentepe bağlantı yolunda yer alan 2 kilometrelik kısımda beton yol çalışması yapıyoruz.  2018 yılında başlayan çalışmalarla birlikte yolun 1 kilometrelik kısmı beton yola kavuşmuştu. Diğer kalan kısımları tamamlamak için çalışmaları başlattık. 4 mahallemizi yakından ilgilendiren bu güzergâhla birlikte konforlu ve modern bir yolu hemşerilerimizle buluşturacağız. Yine 19 ilçemizde asfalt, sıcak asfalt ve bazı bölgelerde beton yol çalışmalarımız var. Ayrıca düzenli olarak, yolların bozulmasını önlemek için hendek, reglaj ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false