Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

GELENEKSEL HEDİYE!

GELENEKSEL HEDİYE!

Kökenli İlköğretim Okulu ve Yağızlı İlköğretim Okulunda bulunan öğrencileri ziyaret eden Altınordu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte öğrencilere Altınordu Belediyesinin geleneksel kırtasiye setini hediye etti. 

“EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ HAKKINDA EKSİKSİZ YARARLANABİLMELERİ İÇİN YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Aşkın Tören, “Kaymakamımız Sn. Erkan Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Onur Bekyürek ile birlikte öğrencilerimize Altınordu Belediyemizin 'Geleneksel Kırtasiye Seti Hediyesini teslim ettik. Altınordu'muzda ayrımsız tüm evlatlarımızın eğitimde fırsat eşitliği hakkından eksiksiz yararlanabilmeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de ilk defa okulla tanışan ayrımsız tüm öğrencilerimize kırtasiye seti hediyemizi ulaştırıyoruz. Şehrimizin, ülkemizin, insanlığın umudu ve geleceği olan evlatlarımızın hayatlarının bu önemli başlangıcında olduğu gibi eğitim hayatları boyunca da tüm imkânımızla yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Sevgili çocuklarımız; her birinizi çok seviyor, ışıldayan gözlerinizden öpüyorum. Allah hepinize zihin açıklığı versin. Kıymetli velilerimize ve değerli öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum. Bu arada bizlere eşlik eden ve çocuklarımıza neşeli anlar yaşatan Bay Meraklı'ya da teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu