Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

ENGİNYURT’TAN YOĞUN ZİYARET

ENGİNYURT’TAN YOĞUN ZİYARET

T

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu’da ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Enginyurt, dün de yoğun bir ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekili Enginyurt, ilk ziyaretini Ordu Muhtarlar Derneği Başkanı Olgun Öztürk, Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç, Karacaömer Mahalle Muhtarı Hikmet Altaş ve Bayadı Mahalle Muhtarı Murat Şahin'e yaparak misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür etti.

Milletvekili Enginyurt daha sonra MHP Ordu il Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Eyigün ve Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret ederek İlküvez'de yaşanan çöp problemi üzerine fikir alışverişinde bulundu. Milletvekili Enginyurt, ziyaret hakkında “Sorunun biran önce çözüme kavuşması için yapılacakların sözünü sayın başkanımızdan aldık. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ederim.” Dedi.

Son olarak MHP Fatsa İlçe Başkanı Murak Kaçak ile birlikte Ordu Üniversitesi rektörü Prof. Dr Ali Akdoğan’ı ziyaret eden Milletvekili Enginyurt, Rektör Akdoğan’a misafirperverliği için teşekkür etti. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı