Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

EN YAŞLI TEYZEYE ZİYARET

EN YAŞLI TEYZEYE ZİYARET

 

Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık Altınordu’da hane ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretinde Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden hizmet alan en yaşlı vatandaş 1921 doğumlu Gülsüm teyze ile bir süre sohbet etti.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan İl Müdürü Yanık, “Ziyarette vatandaşlarımızın Sosyal Hizmetlere ilişkin memnuniyet, talep ve önerilerini dinleyerek Gidilmedik Mahalle, gezilmedik sokak, çalınmadık kapı, Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayıncaya kadar ziyaretlerimize devam edeceğiz dedik ve bu kapsamda 2019 yılında 19 ilçemizde Müdürlüğümüzden hizmet alan tüm vatandaşlarımız ile Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başta olmak üzere 3.968 hane ziyareti gerçekleştirdim.” Dedi.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İl Müdürü Yanık, şu açıklamalarda bulundu:

“Gidemediğin yer ne kadar senin değilse, giremediğin gönül de o kadar senin değildir diyerek Ziyarette vatandaşlarımıza Devlet Büyüklerimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk, Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek hemşerilerimizle gönül bağı kurmaya gayret ediyoruz.

Mukaddes bildiği Vatanı, Bayrağı, Milleti ve Devleti, için gözünü kırpmadan şehit olan Ailesini Eş ve çocuklarını bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin yakınları başta olmak üzere dezavantajlı kesimler ile Aile ve toplum refahını artırmak amacıyla tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla adil ve arz odaklı olarak Bakanlığımızca üretilen bütüncül sosyal politikaları uygulayarak ve yerinde görerek bu hizmetin ne kadarını sahaya yansıtmışız görme fırsatımız oluyor. Ziyaretlerde Vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkileri gördükçe de mutluluğumuz kat be kat artıyor.
Milletimiz Devletine olan bağlılığını her koşulda bedeli ne olursa olsun ortaya koyuyor, koymaya da devam ediyor. Bizlerde Devletin bir çalışanı bir bürokratı olarak Devletin şefkat elini samimiyetini Vatandaşlarımıza iletmek için çabalıyoruz
Bu bakış açısı ile görüp çalışmalarımızı niceliksel ve niteliksel açıdan daha kaliteli hale dönüştürdük, dönüştürmeye devam ediyoruz.

Bakanlığımız çatısı altında Kadınlar, Çocuklar, yoksullar, Şehit yakınları, Gaziler ve engelliler ile her bir vatandaşımızı önemsiyor hane ziyaretleri kapsamında gönül bağı kurmaya gayret ediyoruz. Rabbim birliğimizi ve gönül bağımızı daim eylesin, Devletimize zeval vermesin.” Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli