Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

EL ELE VERİYOR!

EL ELE VERİYOR!

EL ELE VERİYOR!

 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa halkının desteğiyle, daha yaşanabilir bir Fatsa için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikte hareket ederek, daha temiz ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek için el ele vermeye devam edelim” dedi. 

“Her şey daha temiz ve yaşanılabilir bir Fatsa için” diyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Şehrimizin temizliği ve çevre bilinci, hepimizin ortak sorumluluğudur. Bilinçli adımlarla daha temiz bir Fatsa için birlikte hareket etmeliyiz.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, gece saat 23.30 olmasına rağmen sizin ve şehrimizin sağlığı için trafiğe kapalı alanlarda mazgal temizleme ve yıkama çalışmalarını titizlikle sürdürmektedirler.

Her sigara izmariti çevre kirliliğine ve sel riskine yol açabilir. Bu sebeple, çevremizi korumak adına attığımız her adımın bilincinde olmalıyız. Sağlıklı, temiz ve güzel bir çevrede yaşamak hepimizin en doğal hakkıdır.

Siz değerli Fatsa halkının desteğiyle, daha yaşanabilir bir Fatsa için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlikte hareket ederek, daha temiz ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek için el ele vermeye devam edelim” ifadelerine yer verdi.

Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Pazar 18 ° / 8.8 ° false
  • Pazartesi 19 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Salı 19.8 ° / 9.7 ° Güneşli