Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

EĞİTİMLER DUYURULDU

EĞİTİMLER DUYURULDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi 2024 yılı eğitimleri duyuruldu.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasından (FATSO) yapılan yazılı açıklamada, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bağlı kuruluşu olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM); çalışma hayatını ilgilendiren birçok konuda ulusal ve uluslararası düzeyde eğitim, araştırma, yayın ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Katılımcıların ihtiyaçlarına odaklanılarak gerek kurumunuzda gerekse ÇASGEM'de gerçekleştirilebilecek yüz yüze eğitimlerin yanı sıra çağın teknolojisine uygun, dinamik ve keyifli bir deneyim sunan uzaktan eğitim içerikleri de ÇASGEM tarafından hizmete sunulmaktadır. Eğitim başlıklarının yer aldığı 2024 yılı eğitim kataloğunu ekte bulabilir, detaylı bilgi almak ve eğitim planı oluşturmak için hem telefon hem de e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

2017 yılından beri ÇASGEM'in uzaktan eğitim sistemi aracılığıyla hizmete sunulan iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, eğiticilerin eğitimi, etkili sunum teknikleri ve grup önünde konuşma eğitimleri gibi eğitimlere yakın zamanda kişisel koruyucu donanımlarla ilgili kapsamlı ve verimli bir eğitim eklenmiştir. Yaklaşık 3 saat süren bu eğitimde;

- Kişisel koruyucu donanımların iş sağlığı ve güvenliğindeki yeri ve önemi

- Kişisel koruyucu donanımların doğru seçilmesi, kullanılması ve tedarik edilmesi Kişisel koruyucu donanımlarla ilgili ulusal ve uluslararası mevzuatı

- Görev, yetki ve sorumluluklar

- KKD ürün güvenliği ve belgeler

Doğru koruma sınıfında KKD seçimi için teknik bilgiler, hesaplamalar, işaret okuma KKD kullanım kriterleri, güvenli ve konforlu kullanım, ön muayene, bakım, bertaraf konularına değinilerek katılımcıların doğru koruma sınıfında KKD seçimi yapabilecek ve doğru kullanarak, kullanımı takip edebilecek yetkinliğe ulaşması hedeflenmiştir. Bu eğitim, talep edilmesi halinde uygulamalı olarak da gerçekleştirilebilmektedir. Eğitimin ücreti kişi başı 200 TL olup kurumsal başvurularda grup indirimi uygulanabilmektedir.

Eğitim duyurularına, faaliyetlere ve ilgili merkezin tüm yayınlarına ücretsiz olarak (www.casgem.gov.tr) internet adresimizden ulaşabilirsiniz.” İfadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

 



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu