Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DURMADAN VE YORULMADAN!

DURMADAN VE YORULMADAN!

DURMADAN VE YORULMADAN!

 

Ulubey Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsa Türkcan, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. 

Her fırsatta hemşehrileriyle bir araya gelen ve onlarla kucaklaşan Belediye Başkanı İsa Türkcan, onların hal ve hatırlarını sormaya devam ediyor.

“DURMADAN YORULMADAN, ÇALMADIK KAPI SIKILMADIK EL BIRAKMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ulubeyli esnafların çoğunlukta olduğu Altınordu ilçesi Ata Sanayi Sitesini ziyaret eden Başkan İsa Türkcan, “Altınordu'da Ulubeyli esnaflarımızın yoğun faaliyet gösterdiği Ata Sanayi Sitesinde bulunan kıymetli esnaflarımızı ziyaret edip, hayırlı ramazanlar, bereketli kazançlar diledik. Ulubey'de İsa Türkcan, Altınordu'da Aşkın Tören, Büyükşehir Belediyesinde Dr. Mehmet Hilmi Güler için destek istedik. Son güne kadar gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çok şükür, gittiğimiz her yerde sevgiyle, muhabbetle karşılanıyoruz. Bu teveccühe layık olmak için günümüzü geceye, gecemizi güne katmaya devam edeceğiz. Altın gibi kalpleri, tunç gibi bilekleri ile misafirperver, cömert ve güler yüzlü sanayi esnafımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, hayırlı bereketli kazançlar diliyorum. Birlikte başardık, birlikte kazanacağız” ifadelerine yer verdi. 

“HAYIRLI VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Türkcan, “Ata Sanayi Kooperatifi Başkanımız, kıymetli dostum Erdoğan Dural ve yönetimine güzel ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Esnaf kardeşlerimize de hayırlı bereketli kazançlar diliyorum” dedi. 

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı