Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, kurum kültürünü geliştirmek, ekip ruhuyla çalışarak verimi artırmak, birlik, berberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla başlattığı etkinlik kapsamında Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde görev yapan personellerin doğum gününü kutlamaya devam ediyor.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (Ar-GE) birimine bağlı, ÖNEM (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesi ekibinde görev yapan Sinem Akpınar'ın eğitim camiası olarak doğum gününü kutladı. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

ÖNEM (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesi ekibinde görev yapan Sinem Akpınar'ı makamında kabul ederek, doğum gününü kutlayan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, " Sizler Müdürlüğümüzün gizli güçlerisiniz. ÖNEM (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesindeki emeklerinize ve katkılarınıza teşekkür ediyorum. Günün anısına takdim ettiğimiz hediye ile doğum gününüzü kutluyor, hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak yapılan etkinlikten duyduğu mutluluğu ifade eden Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (Ar-GE) biriminde görevli öğretmen Sinem Akpınar, Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'a teşekkür etti. Haber: Cemil ORDU

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı