Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Ordu Millî Eğitim İl Müdürü Kutlu Tekin Baş, kurum kültürünü geliştirmek, ekip ruhuyla çalışarak verimi artırmak, birlik, berberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla başlattığı etkinlik kapsamında doğum günü kutlama etkinliğini sürdürüyor.

Ordu Millî Eğitim İl Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlükte görev yapan Şube Müdürü Yüksel Çetin ve Kurum Avukatı Sibel Doğan Gelbal'ın eğitim camiası olarak doğum gününü kutladı. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

Ordu Milli Eğitim İl Müdürlüğü Şube Müdürü ve Kurum Avukatını bürolarında ziyaret ederek, sohbet gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "İlimizin eğitim öğretim başarısındaki emeklerinize ve katkılarınıza teşekkür ediyorum. Günün anısına takdim ettiğimiz hediye ile doğum gününüzü kutluyor, hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Ordu Millî Eğitim İl Müdürlüğü olarak yapılan etkinlikten duydukları mutluluğu ifade eden Şube Müdürü Yüksel Çetin ve Kurum Avukatı Sibel Doğan Gelbal İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'a teşekkür etti. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı