Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DOĞUM GÜNLERİ KUTLANDI

DOĞUM GÜNLERİ KUTLANDI

 

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ın, kurum kültürünü geliştirmek, ekip ruhuyla çalışarak verimi artırmak, birlik, berberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla başlattığı Müdürlük personellerinin doğum gününü kutlama etkinlikleri devam ediyor.

İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar, Müdürlüğün İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesi'nde görev yapan Ömerül Faruk Aydın'ın, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Enver Hacısalihoğlu ise İnsan Kaynakları Atama Şubesi'nde görev yapan İlyas Aktaş'ın eğitim ailesi olarak doğum gününü kutladı. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulundu.

Müdürlüğük personellerini bürolarında ziyaret ederek, sohbet gerçekleştiren ve doğum günlerini kutlayan Müdürlüğün Şube Müdürleri "Eğitim ailesi adına emeklerinize ve katkılarınıza teşekkür ediyorum. Günün anısına takdim ettiğimiz hediye ile doğum gününüzü kutluyor, hayat boyu başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak Doğum Günleri'nin hatırlanmasından duydukları mutluluğu ifade eden Müdürlüğük personelleri İl Millî Eğitim Müdürüz Kutlu Tekin Baş'a ve Müdürlüğün Şube Müdürlerine teşekkürlerini ilettiler. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli