Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“DEVRİM YAPTIK ENGELLERİ KALDIRDIK”

“DEVRİM YAPTIK ENGELLERİ KALDIRDIK”

 

 

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, AK Parti İktidarı ile birlikte Engelli hakları konusunda adeta devrim niteliğinde kanunlar ve iyileştirilmeler yapıldığını, 17 yılda engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorunların ortadan kaldırıldığını ifade etti.

Başkan Tomakin, hiç kimsenin yarının ne olacağının bilmesinin mümkün olmadığını, aslında her bireyin engelli olmaya aday olduğunu, bu nedenle zihinlerdeki engellerin kaldırılması gerektiğine vurgu yaparak, “AK Parti İktidarları döneminde engellilere yönelik çalışmalarda büyük bir gelişme kaydettik. Son 17 yılda engelli vatandaşlarımızın kendilerine öz güvenlerini sağladık. Sosyal devlet ilkesini baz alan AK Parti, engellilerimizin çağdaş ülkelerdeki gibi sosyal hizmet ve güvenceye kavuşmasını sağladı.” Dedi.

Başkan Tomakin, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle her birimiz engelli kardeşlerimize, daha yüksek bir hassasiyet göstermeliyiz. Bu vesile ile Dünya Engelliler Günü'nün engelli kardeşlerimiz ve tüm dünyadaki engelliler için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false