Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“DESTEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“DESTEĞİ SÜRDÜRECEĞİZ”

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ordu ziyareti kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Kurtulmuş memleketi Ordu’da katıldığı bir dizi program sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i makamında ziyaret etti. Kurtulmuş’u ilçe başkanları ve vatandaşların da içinde bulunduğu kalabalık bir grup karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Güler, planlanan ve sürdürülen projeler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

“ORDU’YU DAHA İLERİYE GÖTÜRECEĞİZ”

Dört yıl içerisinde yapılacak çalışmalar ile Ordu’nun sıçrama dönemine gireceğini belirten AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, “Memleketimde olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’i tebrik ediyorum. Mali seçimlerde çok üstün bir başarı elde etti. Ordu’da uyumlu bir çalışma düzeni içerisinde Büyükşehir Belediye Başkanımızın da kaptanlığında güzel bir çalışma dönemi geçireceğiz. Bu dört yılı Ordu’muz en güzel şekilde istifade ederek geçirecek. Hilmi Bey’in bilgisi, devlet adamlığı, teknik kapasitesi ve idarecilik vasıflarının Ordu’ya çok güzel hizmetler ile yansıyacağından zerre miktar şüphem yoktur. Biz de bütün elimizden gelen desteği sürdüreceğiz. Pozitif bir gündem oluşturarak Ordu’yu daha ileriye götürebilmenin hep birlikte müzakeresini yapacağız. Negatif bir gündemimiz olmayacak. Ümit ediyorum ki önümüzdeki bu dört yıl Ordu için bir sıçrama dönemi olacaktır. Ordu’yu sadece Türkiye’nin Karadeniz’deki şehirleri arasında değil, diğer ülkelerin şehirleri arasında da örnek bir şehir hale getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“TAKLİT EDEN DEĞİL, TAKLİT EDİLEN BİR ŞEHİR OLACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Türk siyasetinin örnek kişiliği ve aynı zamanda bilim adamı olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Bey’i belediyemizde ağırlıyoruz Genel Başkan Vekilimizi burada ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Memleketimizde yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmaları değerlendireceğiz. Kendisi memleketimizin çocuğu ve aynı zamanda örnek kişiliği ile hepimize rol model. Genel Başkan Vekilimiz Numan Bey Büyükşehir Belediyemize başından beri destek olduğu için başarılı bir seçim dönemi yaşadık. Siyasi kişiliği ile bizlere çok önemli destekleri oldu. Ordu’muzun örnek bir şehir olmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile taklit eden değil, taklit edilen bir şehir olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak güçlü bir teşkilat yapısına sahibiz. 1994 yılından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte çalışıyoruz. Belediyecilik bizde yeni başlayan bir serüven değil” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Güler, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a hediye taktimi sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimine başlanan Kybele markalı çikolatadan ikram etti.



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false