Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

DERYA’YA UMUT OL!

DERYA’YA UMUT OL!

 

 

Fatsa Bolaman’da yaşayan Wilson hastası Derya Hacıhasanoğlu, Hayırseverlerden yardım bekliyor.

 

AİLEM 19 YILDIR BAKIYOR

Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıfta okurken Wilson hastalığına yakalanan Derya Hacıhasanoğlu, aylık kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar küçük çapta destek bekliyor. Derya Hacıhasanoğlu, “40 Yaşındayım. 19 Yıldır Wilson hastalığı ile mücadele ediyorum. Annem, Babam memur emeklisi. Bana devletten bu yüzden yardım çıkmıyor. Ama devlet ekranda gördüğünü biliyor. Annem, Babam bana 19 yıldır bakıyor. Allah razı olsun. Ama çok yük oldum. Ellerinde ne var ne yok benim biraz daha iyi olmam için harcadılar.” Dedi.

 

MAAŞ NEYE YETSİN?

Tedavi masraflarının ağır olduğunu anlatan Derya Hacıhasanoğlu, “Artık üzülüyorum. Katkım olamazken, hep eksiğim oluyor. Tedavilerim var. Masrafları ağır tedaviler. Nisan ayında tekrar İstanbul’a doktora gideceğim. Her gidiş gelişimizde olacak masrafları az çok düşünün. Maaş neye yetsin? Geçiniyoruz çok şükür. Ama ben aylık burs gibi benim küçük çaplıda olsa kendi ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar destek bekliyorum.” Diyerek destek beklediğini belirtti.

 

KARINCA, KARARINCA!

Ufak çapta da olsa yardım istediğini söyleyen Derya Hacıhasanoğlu,  “Ben yürüyemiyorum, Konuşamıyorum, kendi yemeğimi yerken zorlanıyorum. Sağ elim çalışıyor. Bir telefonum var elimde, size de internetten ulaşıyorum. Çok büyük beklentim de yok. Karınca, kararınca. Beni motive edecek kadar olsa kabulüm. Teşekkür ederim.” Dedi.

Wilson Hastası Derya’ya yardım yapmak isteyenler 0505 656 89 49 nolu telefondan iletişime geçebilir. Özel Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı