Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

 

Gürgentepe Kaymakamlığı himayesinde Gürgentepe Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ve Gürgentepe Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte geleneksel fındık üretimini bilimsel ve teknolojik gelişmelerle buluşturup daha ileriye taşımak ve üreticilerimizi okumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen, ’’Fındık Yetiştiriciliği’’ konulu bilgi yarışmasının üçüncüsü Bahtiyarlar Mahallesi’nde yapıldı.

Yarışmaya ikisi kadın olmak üzere toplam 17 kişi katılım gösterdi. Yarışmaya katılanlara katılım belgesi ve ödüller verildi. İlerleyen günlerde tüm mahallelerde yarışma yapılacak olup, en sonunda tüm mahalle birincilerin arasından ilçe birincisini belirlemek için yarışma düzenlenecek.

Bahtiyarlar Mahallesi Muhtarı Harun Sevgili, yarışmada dereceye giren 1. Kader sevgili 2. Ünal Yüksel 3. Aydın Durmaz olmak üzere ödüllerini verdi.

Muhtar Harun Sevgili, “Ordu Valiliğine İlçe Kaymakamlığına,  İlçe Tarım Müdürlüğüne, Ziraat Odası Başkanına, bu projede çalışan, emeği geçen herkese teşekkür etti. Faaliyetlerimizin devamı gelecek. Vatandaşlarımızın faydalanacağı her alanda işimizin takibindeyiz. Çalışma alanlarımızı genişleteceğiz.” dedi.  Haber: Dilek TİRYAKi



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı