Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DEMİR ALİ’YE DESTEK ÇIĞ GİBİ

DEMİR ALİ’YE DESTEK ÇIĞ GİBİ

Demir Ali’ye destekler her geçen gün artarak devam ederken “Her can bize emanet” anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, SMA hastası Demir Ali’nin yaşama tutunma mücadelesine sessiz kalmıyor.

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören’in talimatlarıyla Belediye hizmet binasının önünde düzenlediği ‘Kurabiye Günü’ etkinliği ile “Demir Ali’ye Umut Ol” kampanyasına güçlü bir destek verdi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de katıldığı etkinlikte vatandaşlar da ürünlerini satarak Demir Ali’ye bağışta bulundu.

Altınordu Belediyesi, SMA hastalarının tedavileri için verdiği mücadelenin sembolü haline gelen Altınordu’lu İbrahim ve Ezgi Bayraktar çiftinin 17 aylık oğulları SMA hastası Demir Ali için başlatılan ‘Demir Ali’ye Umut Ol’ kampanyasına desteğini sürdürüyor. 

‘UMUDUM OLUR MUSUN’ KONVOYU ŞEHİR TURU ATTI

Altınordu Belediyesi Demir Ali için şehirde farkındalık oluşturmak ve kamuoyu duyarlılığını arttırmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen ‘Kurabiye Günü’ etkinliği öncesi balonlarla süslenen ve üzerinde ‘Umudum Olur musun’ yazılı pankartlar bulunan belediyeye ait araçlar şehrin dört bir yanında anons ve siren sesleri eşliğinde tur attı.

Belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla etkinlik alanına davet edilen Altınordular Demir Ali’ye destekte bulundu. Etkinlikte ayrıca vatandaşlarda kendi ürünlerini satarak Demir Ali’ye bağışta bulundu.

‘Kurabiye Günü’ etkinliğine katılan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Demir Ali’nin ailesi ve gönüllü vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN TÖREN: “SONUNA KADAR DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Demir Ali’nin hayata tutunma mücadelesine her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Bir cana umut bir derde derman olmak için şehir olarak kenetlendik. Bu manada Demir Ali evladımızın sağlık sorunları ile ilgili mücadelesine destek vermek üzere tüm kurum, kuruluşlar ve şehrimiz tek yürek oldu. 

Bizler de Altınordu Belediyesi olarak ama bundan da öte bir vatandaş, bir baba olarak ailemizin yanında olmak istedik. Tedavi süreci ile ilgili yapılan çalışmalara hem bireysel anlamda hem de kurumsal anlamda katkı sağlamak istedik. Bu kapsamda bugün Altınordu Belediyemizin önünde vatandaşlarımızın gönüllü katkıları ile düzenlediğimiz Kurabiye Günü’ne ürünlerini getiren hemşehrilerimiz elde ettikleri gelirleri doğrudan Demir Ali’nin tedavisinde kullanılmak üzere ailemize teslim ediyorlar.

Bizler de böylesine duyarlı ve özverili halkımızın bu etkinliğe katılımını sağlıyoruz. İnşallah bu etkinliklerin sonucunda amacımıza ulaşır ve Demir Ali’mizin tedavisi tamamlanır ve tekrar kendi akranları gibi hayata tutunduğuna hep birlikte şahit oluruz.” dedi.

DEMİR ALİ BU DÖNEMDE SEMBOLÜMÜZ OLDU

Toplumsal dayanışmaya dikkat çeken Başkan Tören, “Ailemizin yaptığı bu çalışmalar yalnızca Demir Ali’nin sağlığına kavuşması için değil, toplumsal olarak yaptıkları bu çağrının hem şehrimizde hem de şehrimizi aşan ölçekte nasıl bir dayanışmaya nasıl bir birlikteliğe, nasıl aynı duaya, aynı desteğe ve aynı inanca dönüştüğünü hep birlikte gördük.

Demir Ali bu dönemde sembolümüz oldu. Bizim duamız Demir Ali gibi özellikle sağlık konusunda tıbbında daha yeni tanıdığı hastalarımıza topyekûn şifa diliyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu farkındalık çalışmasının inşallah maddi ve manevi katkılarının olmasını temenni ediyor, dik duruşları ve mücadeleleri dolayısıyla Demir Ali’nin ailesine ve çağrımıza destek veren değerli Altınordu’lu vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

EZGİ BAYRAKTAR: “BUGÜN MÜCADELEMİZDE YALNIZ OLMADIĞIMIZI HİSSETTİM”

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte maddi manevi sağlanan tüm desteklerin kendilerine moral ve verdiğini aktaran Ezgi Bayraktar, “Bugün mücadelemizde yalnız olmadığımızı hissettim. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören bugün yanımızda ve Demir Ali’ye umut oldu. Organizasyon hem Demir Ali’ye hem de bize moral desteği verdi. Ben tüm Ordu’nun yanımızda olduğunu biliyorum. Bundan sonrada tüm ihtiyacı olan bebekler için de bu dayanışma devam edecektir. Ben tüm desteklerinden ve sürecin en başından bu yana yanımızda olan Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İBRAHİM BAYRAKTAR: “VERİLEN DESTEK BİZİ MÜCADELEYE YENİDEN BAŞLATIYOR”

Çok değerli bir etkinlik gerçekleştiğini ve Demir Ali’nin yeniden sağlığına kavuşması için tüm Orduluların destek verdiğinin altını çizen İbrahim Bayraktar, “Maddi ve manevi desteği azımsanmayacak kadar değerli olan bu etkinlik için Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e teşekkür ediyorum. Bugün burada bize verilen güç konsantrasyonumuzun kaybolduğu anda bizi mücadeleye yeniden başlatıyor. İnşallah Demir Ali tekrar yürüyüp buralarda koştuğu zaman tüm Ordu halkı ‘benim de bu çocuğun yaşamasında katkım var’ diye düşünecektir. Tüm herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler dün de Akyazı Mahallesi’nde sahil kenarında bulunan açık otoparkta düzenlendi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false