Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DALAK, TEKRAR ADAY OLDU

DALAK, TEKRAR ADAY OLDU

 

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, Altınordu İlçe Başkanlığı adaylığını CHP Altınordu İlçe Başkanlığı Binasında açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, tekrar aday olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

Ülkemizin dolayısı ile halkımızın hak etmediği bir şekilde yönetildiği, zor ve sıkıntılı bir dönemden geçildiğini görüyoruz. En başta Kadınlara karşı şiddetin ne yazık ki her gün çoğaldığını, yetkililerce alınan tedbirlerin yeterli olamadığını da izlemekteyiz. Daha bir hafta önce Üniversite öğrencisi genç bir kızımız Ceren Özdemir cani bir katil tarafından katledildi. Yaşamının en güzel çağında bu hakkı elinden alındı. Kızımıza rahmet, ailesine, sevenlerine, kadınlarımıza ve Ordu’muza başsağlığı diliyorum. Yapanları ve yapılanları görmezden gelenleri şiddetle kınıyorum. Kadınlarımıza ve insanlığa karşı kıyımlar artık son bulsun. Yetkilileri ciddi anlamda tedbirler alması yönünde göreve davet ediyoruz. Ordu halkını Ceren için yaptığı saygı ve sevgi yürüyüşü ile sorumluları göreve davet yürüyüşü için saygıyla selamlıyorum.

İKTİDARIN DÜŞÜŞE GEÇTİĞİNİ DE İZLİYORUZ

Aynı zamanda Ülkemizde ekonomik sıkıntılar ve işsizlik çoğalmakta, huzurlu ve güvenli yaşamsal alan gittikçe daralmaktadır. Emeklilerimizin ve çalışanların yeterli gelirleri olmadığını, Üniversite mezunu gençlerimizin büyük oranda iş bulamadıklarını bildiğimiz gibi, birilerinin her Üniversite mezunu işe girecek diye bir kural mı var dediklerini de biliyoruz. Özgürlüklerin ve insan haklarının yeterli olarak sağlanamadığını görüyoruz. Aslında AKP iktidarının düşüşe geçtiğini de izliyoruz.

Böyle bir tabloda Türkiye’nin güçlü bir devlet olarak ayakta kalması ve Atatürk Türkiye’sinin sağlam temellerinin güçlenerek sürmesinin kaçınılmaz olduğunu biliyoruz. Bu görevi üstlenebilecek en büyük güç ise Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu görevin yerine getirilmesi güçlü örgütlerle olacaktır. O halde var olan Güçlü örgütlerimizi de hep birlikte daha da güçlü hale getireceğiz.

PARTİLİ YOLDAŞLARIMIZI TANIYORUM

SHP döneminde gençlik kotasından İl yönetiminde bulunduğum ilk görevimden bu güne kadar iki dönem İlçe yönetimlerinde görev aldım. Daha sonra 9 Aralık 2017 yılında yapılan İlçe kongresinde yönetim kurulunda tekrar görev aldım. Mevcut İlçe Başkanımızın Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden ayrılmasıyla arkadaşlarımın almış olduğu yönetim kurulu kararıyla bir yılı aşkın süredir İlçe Başkanı olarak görev yapmaktayım. Gerek örgütlenme anlamında gerekse siyasi yeterlilik konusunda gerekli olan dolanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Partimizi ve partili yoldaşlarımızı tanıyorum. Sıkıntıları ve çözüm yollarını da biliyoruz. Bulunduğumuz Görevimizde arkadaşlarımla birlikte elimizi taşın altına koyarak başarılı çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızı bizlere güç veren sizlerle birlikte gerçekleştirdik.

GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

Özetlersek ‘’ Gerçekten çalışkan, Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerini içine sindirmiş, hem öğrenen hemde öğretme gayretinde olan, Partimizi her yerde ve her koşulda yüceltme görevini üstlenen, geleceğe dönük çalışmalarda ve varsa eksiklerimizi birlikte tamamlama anlamında eleştiri ve özeleştiri yapabilen, siyaseti partimizin iktidar olmasına ve Ülkemizin geleceğine yönelik yapan, adalet, hak ve hukukun üstünlüğüne inanan gençlerimizle, kadınlarımızla ve bütün partililerimizle dolayısı ile Cumhuriyete gönül vermiş yurttaşlarımızla aydınlık geleceğimizi hep birlikte kuracağız. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu