Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?DAİMA DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ?

?DAİMA DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ?

Vali Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, TFF İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Ordu şubesi tarafından düzenlenen sezon açılış törenine katıldı.

19 Eylül Stadyumunda yapılan sezon açılışı töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, Ordulu hakem ve gözlemecilere başarılı bir sezon geçirmeleri dileğinde bulunarak, hakemlerin zor bir işi yürüttüğüne dikkat çekti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de bir konuşma yaparak, “Sporda adaleti ve düzeni sağlayan hakemlerimiz bizler için çok saygıdeğersiniz. Sizlerle iftihar ediyoruz ve daima destekçiniz olacağız” dedi.

 

“DAİMA SİZLERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

19 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen programda konuşan Başkan Güler, “Bütün kâinat adalet üzerine kurulmuş. Sporda da adaleti en iyi dağıtan hakemlerimiz. Sizler bizim için çok saygıdeğersiniz. Sizsiz ne spor ne düzen olur. Bu bakımdan sizlerle iftihar ediyoruz ve daima sizlerin destekçisi olacağız. Ordu, spor konusunda gerçekten iyi bir geçmişe sahip bir ilimiz. Hem ferdi hem de takım sporlarında çok başarılı sonuçlar elde edildi. Bu sahanın dili olsa da konuşsa. Bu sahanın büyümesinde, aydınlatılmasında ve aynı zamanda futbolcuların gelişmesine epey bir katkı sunan bir kardeşinizim. Dolayısıyla istiyoruz ki Ordumuz şanlı geçmişini, yeni dönemde de futbolla tekrar göstersin. Biz daima sizler için destek olacağız. Sizlere hizmet etmek için büyük bir şansa da sahibiz. Elimizde imkânlarımız da var. İstedim ki herhangi bir projeyi pilot olarak burada uygulayabilirsek bizim için mutluluk olur. Burada siz deneyin biz de başında olalım. Eğer başarılı olursak 81 vilayete bunu uygulama imkânı olur. O bakımdan biz hazırız ve sizlerin her zaman yanındayız. Böyle bir fırsatı onuru bize verdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu