Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÇARESİZ BABA!

ÇARESİZ BABA!

Ordu Bayadı Mahallesi’nde 2 Çocuk ve eşiyle birlikte yaşayan Yaşar Özdemir, 5 yıl önce yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle engelli oldu.

Daha önce Kepçe operatörlüğü yapan Yaşar Özdemir, baba mesleği olan Klarnet yapma mesleğine yöneldi. Türkiye’de ve Dünya’nın bir çok Ülkesine klarnet gönderip mesleğini ilerletmeyi başardı. Her şey yoluna girmeye başladı derken, yaşadığı sağlık sorunu yüzünden felç geçirdi. Yürüyemez oldu. Klanernet işine devam edemeyip, çok sevdiği baba mesleğini abisine devretti.

ZORLUKLARI AŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Engelli Maaşı aldığını ama engelli maaşının ilaç giderlerine ancak yetebildiğini söyleyen Özdemir, “Devletten engelli maaşı alıyorum, eşim bakım parası alıyor ama ben tedavi olmak için Trabzon’a gidiyorum. Aldığım maaş tedavi ve ilaçlarıma yetmiyor. Maaş aldığım için çocuklarıma yardım alamıyorum. 2 Çocuğum var. 13 ve 7 yaşındalar. Okula gidiyorlar ama çocuklarıma yetemiyorum. Evime destek olamıyorum. Eşime yardımcı olamıyorum. Evim ahşap. Çatılardan su damlıyor. Yakacak odunumuz kalmadı. Geçinemiyorum. Nasıl geçinelim? Herhangi bir gelirimiz yok başka. 5 Yıldır bu zorlukları yaşıyorum. Bir şekilde aşmaya çalışıyoruz.” Dedi.

TEK İSTEĞİ VAR!

Engelli Baba Özdemir, tek bir isteğinin Akülü araba olduğunu söyleyerek, “Yollarımız kötü, her şekilde önümüzde daha fazla zorluk çıkıyor. Çok bunaldım. En çok ihtiyacım olan Akülü araba. En azından hayatım biraz daha kolaylaşır. Tüm duyarlı vatandaşlara seslenmek istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Gelin evimi görün, bizleri görün tanıyın. Siz karar verin. Biz zor durumdayız. Sizlerden yardım istiyoruz. Hayırsever bütün insanlarımızdan yardım bekliyorum. Bizim sesimiz siz olun.” Dedi.

Yaşar Özdemir’e ulaşmak isterseniz 0539 267 59 64 nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Özel Haber: Dilek Tiryaki



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı