Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ÇARESİZ ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞI

ÇARESİZ ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞI

Zaman kısa, yol uzun, bu yol zorlu.

Hastalık büyük küçük, yaşlı genç demiyor. Tıpkı 18 aylık SMA hastası Demir Ali’de demediği gibi. Minik Ali’nin bu zorlu hastalıkla mücadelesinde fazla zaman kalmadı. Süre kısıtlı. 6 ay içinde gen tedavisi görüp gerekli ilacı alamazsa ömür boyu o hasatlığa mahkûm olacak ve o minik bedeninin bu ölümcül hastalığı ne kadar kaldırabileceği ise meçhul. Onun için tek umut var o da tedavi. Ailesi ise günlerdir yavruları için çırpınıyor.

 

KÜÇÜK MİKTARLAR HAYAT KURTARIYOR

 

Altınordu Belediyesi tarafından hafta sonu organize edilen stantlarda vatandaşlarla buluşan Demir Ali’nin annesi Ezgi Bayraktar, “Oğlumuzun tedavisi için Kasım sonuna kadar Amerika’ya gitmemiz gerekiyor. Ne kadar erken olursa o kadar tedaviden iyi sonuç almamız demek. Onun için kısıtlı zaman kaldı. Küçük miktarlar deyip geçmeyin herkesin gücü ne kadarına yettiyse, yardımın azı çoğu olmaz” diyerek Ordu halkına seslendi.

 

Hafta sonu Cumartesi günü Altınordu Belediyesi önünde, Pazar günü ise Akyazı Sahili Açık Otoparkta stand açtıklarını belirten Anne Bayraktar, hafta içi ise şehrin farklı yerlerindeki açacakları standlara tüm Ordu halkını beklediklerini ifade etti. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı