Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BÜYÜLEYEN KORO

BÜYÜLEYEN KORO

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği korosu Fatsa Belediyesi?nde gerçekleştirmiş olduğu Ramazan etkinliklerinde muhteşem bir konser verdi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen konser Fatsalılar tarafından beğeniyle izlendi. Konsere katılan Fatsalı vatandaşlar bazı şarkılarda koroya eşlik ettiler.

Tamamı çalışanlardan, emekli ya da ev hanımlarından oluşan koro yaklaşık 2 saatlik konseri sonrası izleyenler tarafından ayakta alkışlandılar. Konserinin sonunda Fatsa Belediyesi  meclis üyesi Mehmet Mutlu koro şefi Mustafa Bülbül’e çiçek takdiminde bulundu.


“ŞARKILARI DİNLEYİCİNİN HOŞUNA GİDEBİLECEĞİ TÜRDEN SEÇİYORUZ”

Ordu Kadını Güçlendirme Derneği Korosu Şefi Mustafa Bülbül konserinin sonunda yaptığı açıklamada 2 yıldır koronun şefliğini yaptığını belirterek, “Şarkıları dinleyicinin hoşuna gidebileceği bizimle  birlikte söyleyebileceği şarkılar olarak seçiyoruz. Dolayısıyla seyirci bizi dinlerken kendinden bir şeyler buluyor ve bizlere eşlik ediyorlar. Biz de repertuarımızı yaparken buna dikkat ediyoruz ve bu yüzden başarılı olduğumuza inanıyorum.” dedi.

Koronun tamamının amatör seslerden oluştuğunu ifade eden Bülbül, “Koromuzun çoğu çalışanlardan, emeklilerden ve ev hanımlarından oluşuyor. Fatsa Belediye Başkanımıza bizleri Fatsalılarla buluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Ramazan bizim için önemli bir ay, 11 ayın sultanı. Biz de böylesine mübarek bir ayda Fatsalılarla buluştuğumuz için mutlu olduk.” diye konuştu.

           Haber Merkezi



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false