Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜK YAPTI

BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜK YAPTI

Ordu?nun Ünye ilçesinde doğuştan bedensel ve zihinsel engelli olan, 13 yaşındaki Bedirhan Ateş?e Büyükşehir Belediyesi, ailenin talep ettiği hasta karyolası ve engelli çocuk arabasını hediye etti.

13 yaşındaki Bedirhan Ateş, Ordu Büyükşehir Belediyesinin kendisine hediye ettiği hasta yatağı ile artık daha rahat uyuyabilecek ve engelli çocuk arabasıyla da ulaşım sorunu yaşamayacak. Bedensel ve zihinsel engeli nedeniyle 45 ve 60 derecelik açı ile hastanın sağlıklı yatabilmesini sağlayan yatak, Bedirhan’ın evinde rahat bir yaşam sürmesini sağlayacak.

 

Rahat uyuyacak...

Oğlunun doğumundan itibaren her türlü ihtiyacıyla ilgilenen anne Belgin Ateş, yapılan yardımdan dolayı Başkan Enver Yılmaz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Bedirhan’ı kaldırıp gezdirirken artık büyüdüğü için zorlandıklarını söyleyen anne Ateş, “Bedirhan, uzun süredir hiç dışarı çıkamıyordu. Engelli arabamız ile artık ulaşım sorunu yaşamayacağız. Evladımı rahatlıkla gezdirebileceğim. Bedirhan, hastanelerin de kullandığı ayarlanabilir özellikteki hasta karyolasıyla da rahat uyuyabilecek” dedi.

 

Sosyal Belediyecilik...

Ordu’daki değişim ve dönüşümün mimarı olan, sosyal belediyeciliğin de en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediyesince eve getirilen hasta karyolası ile engelli çocuk arabası kullanıma hazır hâle getirilerek aileye teslim edildi. Karyolanın teknik kurulumunun ardından, anne Belgin Ateş tarafından yeni yatağına alınan Bedirhan, bundan sonraki hayatında artık rahat edebilecek. 

HABER MERKEZİ



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı