Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BÜYÜK TEVECCÜH!

BÜYÜK TEVECCÜH!

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmiyor.

 

 

Aynı gün içerisinde hem esnaf ziyaretleri yapan hem de kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşan Başkan Tören, büyük bir teveccüh gördü.

Başkan Aşkın Tören, güne Ata Sanayi ziyaretiyle merhaba dedi. Burada esnaflara bir araya gelen Başkan Tören, esnafları tek tek dinleyip, desteklerini aldı.

Başkan Aşkın Tören, Ata Sanayi'deki seçim çalışmaları ile ilgili "Emek kutsal, alın teri kıymetlidir. Ve insan için kendi emeğinden daha değerli bir şey yoktur. Bugünkü iftar öncesi ziyaretlerimizde emeği, alın teriyle yoğurup ekmeğe çeviren, sadece işlerinin değil gönül yapmanın da ustaları olan ağabeylerimiz, kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, dostlarımız ile kucaklaştık. Gösterdikleri güler yüze, ilgiye ve samimi desteğe sonsuz şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN, İFTARINI İSE ERENLİ MAHALLESİ'NDE AÇTI 

Burada Erenli Mahallesi sakinlerinden büyük ilgi gören Başkan Tören, şunları kaydetti; "Hizmet ve gönül belediyeciliği ile dokunduğumuz gönüllerde 5 yıl boyunca ilmek ilmek işlediğimiz birlik beraberlik, kardeşlik, hoşgörü, sevgi, samimiyet, muhabbet ve güven 31 Mart’ta sandıkları patlatacak bambaşka bir coşkuya dönüşmüş. Ayak bastığımız her yeri adeta bir miting alanına çeviren aziz hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum."

Seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeyen Başkan Aşkın Tören, iftarın ardından ise Ortaköy Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Ortaköy Mahallesinde Teravih namazını eda eden Başkan Tören, soğuk havada odun ateşiyle yanan sobanın başında vatandaşlarla hasbihal edip, tek tek istek ve talepleri dinledi. 

“İNSANIMIZIN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN VARIZ” 

Kırsal mahalleleri seçim sebebiyle ziyaret edenlerden olmadıklarını belirten Başkan Tören, “Biz bu yolları bu mahalleleri kendi evimizin yolu gibi biliyor ve buralara geliyor gidiyoruz. Biz insanımızın mutluluğu, bir arada olması, huzuru için varız. Bu şehri imar etmek için varız. İnşallah elbirliğiyle çocuklarımızın istikbali için ikballeri için bu şehrin bu köylerimizin kalkınması için milletimizden aldığımız ruhsatla verdiği imkânlarla birlikte buraları güzelleştirmek için varız. Bu şehrin çocuklarına sahip çıkmak istiyorum. Ben çocuklarıma sahip çıkacağım. Benim bir ülküm var, benim bir kızılelmam var. Bu şehri imar edecek, bu şehri geleceğe taşıyacak sizlerin çocukları. Dolayısıyla biz yatırımı yola da, suya da biz yatırımı elbette yapacağız. Ama en büyük yatırım insana yapılan yatırımdır bu noktada çile çeken babanın çile çeken dedenin duasıyla gözyaşıyla emeğiyle çocuğunu okutan annelerin yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bundan sonra da başarılı çocuklarımızın arkasında duracağız. Yaşlılarımızın arkasında duracağız. Eğitimin alt yapısını güçlendireceğiz, istihdamın alt yapısını güçlendireceğiz” diye konuştu.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı