Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BÜYÜK BİR MORAL!

BÜYÜK BİR MORAL!

 

52 Orduspor FK Basın Sözcüsü Olgun Alp, hedeflerinde ligi üst sıralarda tamamlamak olduğunu açıkladı.

 

52 Orduspor FK’de alınan kötü sonuçlar sonunda eski teknik direktör Ergin Döner istifa ederek yerine Sinan Bayraktar gelmişti. Takım, yeni teknik direktörü ile çıktığı ilk müsabakada Karbel Karaköprü Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek büyük bir moral kazandı. Kendi sahasında aldığı bu galibiyet takımı, küme düşme potasından biraz daha uzaklaştırdı.

 

LİGİ ÜST SIRALARDA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Basın Sözcüsü Olgun Alp, yaptığı açıklamada, “Biz 52 Orduspor FK olarak bu ligi toplayabileceğimiz kadar puan toplayarak üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Bu yüzden her maçımıza mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Bu hafta sonu Cumartesi günü saat 15:00’da deplasmanda Silivrispor ile oynayacağımız müsabaka için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” Diyerek Cumartesi günkü maçı kazanmak istediklerini belirtti.

 

DURUMLARI ANTRENMANDAN SONRA BELLİ OLACAK

Takımdaki sporcuların durumundan da bahseden Olgun Alp, “Takımımızda sakatlıkları devam eden oyuncularımız Gökhan Açıkgöz, Tevfik Doğukan Pala ve Hamit Yıldırım’a son olarak Karbel Karaköprü Belediyespor müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Bayrak eklenmiştir. Ömer İnan ve Uğur Durmuş’un sakatlıkları kontrol ediliyor. Silivrispor müsabakasında oynayıp oynamayacakları yarın yapacağımız antrenmandan sonra belli olacaktır.” Dedi.

Takımdaki heyecan, sevgi ve coşkunun üst seviyede olduğunu da ifade eden Olgun Alp, “Silivrispor ile oynayacağımız müsabaka için kafilemiz 20 Mart Cuma günü havayoluyla İstanbul’a hareket edecektir.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı