Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE DE GÖRMÜŞTÜK

BİZ BU FİLMİ DAHA ÖNCE DE GÖRMÜŞTÜK

 

MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Alevi - Sünni çatışması çıkarmaya çalıştıklarını belirterek bunun olmayacağını açıkladı.

“Biz bu filmi daha öncede görmüştük.” Diyen Başkan Kaçak, “Birileri bir yerlerden düğmeye basıyor, küçük bir kıvılcımla ülkemizde karışıklığa, ayaklanmaya neden olabilecek hareketin başlanması amaçlanıyor. Neticesi malum. Arap baharı da böyle başlamadı. Sonucunu ise hepimiz görüyoruz.” Dedi.

Senaryonun yeni olmadığına değinen Başkan Kaçak, “Ülkemizde alevi vatandaşlarımızın evlerine işaret koyma hadisesi yeni değildir. Daha önce de bundan 6 – 7 yıl önce de aynı senaryo uygulanmaya konulmaya çalışıldı. Zamanın içişleri bakanı çoluk çocuk işidir diye geçiştirmeye çalışmıştı. Ama o çoluk çocuklar bir türlü ortaya çıkarılamadı.” Diyerek sitem etti.

Bugün kararlı bir duruş sergilendiğine vurgu yapan Kaçak şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün ise daha kararlı bir duruş görüyoruz. Partiler, içişleri bakanlığı ve Cumhurbaşkanı bu olay mutlaka aydınlatılacaktır beyanatları veriyor. Evet, mutlaka aydınlatılmalıdır. Bu olay bireysel bir hareket değildir. Arkasındaki gücün kim veya kimler olduğu aydınlatılmalıdır.”

Başkan Kaçak son olarak, “Şimdi siz kimsiniz ki gelmiş aramıza nifak sokmaya çalışıyorsunuz. Biz Alevi’si Sünni’siyle, Laz’ı Gürcü’süyle hep birlikte kardeşiz ve hep birlikte şanlı Türk Bayrağı altında yaşayan aziz Türk Milletiyiz. Bizi bölmeye parçalamaya yönelik bu hareketler asla sonuç vermeyecektir.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı