Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?BİZ KONUŞMUYOR İŞİMİZE BAKIYORUZ?

?BİZ KONUŞMUYOR İŞİMİZE BAKIYORUZ?

Ziraat Odalarını üretici yararına bir iş yapmamakla suçlayanlara cevap veren Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, ?biz konuşmuyor işimize bakıyor projelerimizi hayata geçirmek için mesai harcıyoruz? dedi.

“İCRAAT YAPIYORUZ”

Başkan Akça açıklamasında: “Bizi çiftçinin yanında olmamakla suçlayan, ziraat odalarını ne iş yapar diye eleştirenler, ziraat odalarını fındığın kalitesini ve verimini artırıcı çalışmalara engel oluyor çığırtkanlığını yapan aveneler biz konuşmuyor işimize bakıyor projelerimizi hayata geçirmek için mesai harcıyoruz. Bu çiftçi için neler yapabilirizi planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Kısacası konuşmuyor icraat yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

“FINDIK BAHÇELERİ BAKIM PROJESİNİ 

HAYATA GEÇİRDİK”

İlk olarak toprak tahlil labaratuvarını hayata geçirerek çiftçilerin hizmetine sunduklarını belirten Başkan Akça, “ ikinci olarak bahçe bakımları ve istihdam projemizi başlatarak çiftçilerimize hizmete devam ediyoruz. Lütfen bizi takip etmeye devam ediniz yeni projelerimizde hayata geçmek üzere hazır olarak bekliyor. Herdaim çiftçimizin yanında olan ziraat odamız bundan sonrada çiftçimize hizmet şiarı ile çalışmalarına devam edecektir” şeklinde konuştu. 

 

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu